Flamingo over transfer: "Voel me op mijn plek bij FC Utrecht"

Ryan Flamingo
Ryan Flamingo Foto: © Pro Shots

Ryan Flamingo won met FC Utrecht met 2-1 van Go Ahead Eagles. Na afloop sprak hij met het Algemeen Dagblad over zijn toekomst.

Dat de overwinning niet helemaal terecht was, daar had Flamingo geen boodschap aan. "Heerlijk dit", zegt de geboren Blaricummer. "We zijn weer een stap dichterbij ons doel gekomen: de play-offs om Europees voetbal. En wie weet zit er nog wel meer in voor ons…"

Wat opvalt is de multifunctionaliteit van Flamingo. "Dat schakelen van de ene naar de andere positie is soms wel lastig", zegt Flamingo. "Zeker als je, zoals tegen Go Ahead, pas kort voor het begin van de wedstrijd hoort dat je centraal achterin moet spelen. Alleen: als ik eenmaal op het veld sta, denk ik daar niet meer bij na. Dan doe ik gewoon wat ik denk dat ik moet doen."

Over zijn toekomst laat hij nog niet veel los. "Ik voel me op mijn plek bij FC Utrecht, ben niet bezig met wat na de zomer komen gaat", zegt Flamingo zelf. "Dat soort dingen laat ik aan mijn vader en mijn zaakwaarnemer over. Ik richt me alleen op het sportieve."

Lees meer:
0 reacties