Flamingo over toekomst: "Utrecht heeft de optie nog niet gelicht"

Ryan Flamingo tegen Go Ahead Eagles
Ryan Flamingo tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Er is veel te doen rondom de persoon Ryan Flamingo. Hij groeide dit seizoen uit tot vaste waarde bij FC Utrecht, dat een optie tot koop heeft op de jeugdinternational van Oranje. Flamingo maakt echter zoveel indruk, dat hij ook op de radar van PSV is verschenen.

Zondag won hij met FC Utrecht van Go Ahead Eagles. "Het was even juichen en feesten", reageert hij bij ESPN na de 2-1 overwinning. "Het was een goed gevoel, vooral omdat het in de laatste minuut was. Uiteindelijk was het wel een mooie wedstrijd. Daarvoor zat er niet echt veel in. Ik vond dat wij niet echt heel veel pit hadden en niet echt de wedstrijd domineerden. We bleven wel rechtop staan. Uiteindelijk is het een goede wedstrijd voor ons geweest en hebben we de punten gepakt."

De afgelopen weken gaat de geruchtenmolen rond Flamingo door. Zelf wil hij het liefst in Nederland blijven, zo geeft hij aan. "Nederland is een fijn land om te spelen en mezelf te ontwikkelen. Ik vind dat wel fijn. Hier speel ik ook echt elke wedstrijd bijna. Nederland is voor mij het beste, om mezelf te ontwikkelen, bij Jong Oranje. Dat vind ik gewoon fijn."

"Ik heb nu nog niet veel gehoord. Mijn zaakwaarnemer en mijn vader zeggen me ook niet veel erover. FC Utrecht heeft de optie nog niet gelicht, daar wachten we op", aldus Flamingo. "Wat belangstelling van PSV met mij doet? Ik lees het wel. Het is leuk als je dat hoort. Ik focus me gewoon op die laatste vier wedstrijden, om de play-offs te halen en te winnen."

"Of ik al officiële geluiden heb gehoord? Ikzelf niet. Ik weet niet of mijn zaakwaarnemer of mijn vader iets hebben gehoord, maar ze zouden het me ook niet vertellen. Ik wil dat niet, ik wil me focussen op het voetbal. Daarna komt het wel", blijft hij rustig.

Lees meer:
0 reacties