Flamingo aan vooravond van toptransfer? "Hij is in beeld geweest"

Ryan Flamingo
Ryan Flamingo Foto: © Pro Shots

Ryan Flamingo is bezig aan een goed seizoen bij FC Utrecht. Nadat hij eerder al bij Vitesse indruk maakte, is zijn goede spel ook bij topclub PSV niet onopgemerkt gebleven.

Rik Elfrink weet in het Eindhovens Dagblad dat de verdediger van FC Utrecht op de radar van de Eindhovenaren is verschenen. Over de defensie van PSV en mogelijke transfers zegt hij het volgende. "Patrick van Aanholt en Shurandy Sambo spelen nu weinig en de situatie van André Ramalho is onduidelijk. Mogelijk kan hij als back-up aanblijven, stellen bronnen binnen PSV. In een niet al te ver verleden is onder anderen Ryan Flamingo van FC Utrecht weleens in beeld geweest bij PSV. Het ligt voor de hand dat PSV zijn situatie ook nog eens bekijkt, omdat hij ook als ‘zes’ uit de voeten kan."

Ryan Flamingo maakte vorig seizoen indruk bij Vitesse, waarna FC Utrecht er als de kippen bij was om hem te huren van Sassuolo, zijn werkgever in Italië. Het huurcontract loopt aankomende zomer af. Bij de Italianen heeft Flamingo nog een contract tot de zomer van 2026.

Lees meer:
0 reacties