FC Utrecht zorgt voor spektakel: "Een knotsgekke voetbalmiddag"

Victor Jensen
Victor Jensen Foto: © Pro Shots

FC Utrecht sloot afgelopen zondag het seizoen 23/24 in de Eredivisie af met een wedstrijd tegen AZ. Pep en Frans, twee broers die al jarenlang trouw iedere thuiswedstrijd van FC Utrecht bijwonen, blikken terug op de laatste wedstrijd. 

"Het jaar is weer omgevlogen, maar de club heeft het reguliere seizoen prachtig afgesloten", zo schrijft Frans in DUIC. "Gelukkig verveelt FC Utrecht haar supporters nooit, want het was weer een knotsgekke voetbalmiddag. Het meest bizarre was dat FC Utrecht in het eerste halfuur erg goed voetbal op de mat legde, maar wel met 2-0 achterstond", legt hij uit. 

Ook Pep heeft genoten, maar kijkt wel kritisch naar het spel van de Domstedelingen. "De goals die FC Utrecht om de oren kreeg, waren wel zorgwekkend", concludeert hij. "Bij de eerste tegentreffer gaat Ryan Flamingo niet vrijuit en dekt Hidde ter Avest zijn tegenstander op een metertje of vijftien." Pep gaat verder: "Gelijk na de hervattende aftrap dacht Zidane Iqbal dat hij bij FC Barcelona speelde. Hij leverde nonchalant en roekeloos de bal in waardoor er ons binnen een minuut twee goals om de oren vlogen."

Lees meer:
0 reacties