FC Utrecht ziet Odido afzwaaien als hoofdsponsor: "Altijd ingezet"

Odido als shirtsponsor van FC Utrecht
Odido als shirtsponsor van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Odido zwaait af als hoofdsponsor van FC Utrecht. De telecomprovider, waarvan het logo sinds september te zien is op de shirts van FC Utrecht, blijft wel verbonden uit de club uit de Domstad. Vanaf komend seizoen is Odido zowel Official Partner als innovatiepartner.

Het logo van het nieuwe merk Odido siert sinds een maand of negen de tricots van FC Utrecht. Daarvoor waren er samenwerkingen met voorlopers T-Mobile en Tele2. Het telecombedrijf wordt nu dus Official Partner en innovatiepartner.

"We willen Odido bedanken voor de jarenlange samenwerking. Naast het bereiken van de eigen doelstellingen, heeft Odido zich als hoofdsponsor ook altijd ingezet voor onze doelen", reageert algemeen directeur Thijs van Es op de clubwebsite. "Met alle betrokkenen hebben we op een enorm prettige wijze op heel veel domeinen kunnen optrekken en zo het partnership te laten renderen. Daarnaast is ook de toegevoegde waarde van een sterk merk als Odido duidelijk naar voren gekomen."

"We zijn heel blij dat we het komende jaar verbonden blijven met Odido die als Official Partner zichtbaar zal blijven in het stadion en actief blijft in ons business netwerk", aldus Van Es. Bij Odido zijn ze trots op de lange samenwerking met de club: "Onze samenwerking heeft niet alleen onze merkbekendheid vergroot, maar ons ook in staat gesteld waardevolle bijdragen aan de gemeenschap te leveren", zegt Martijn Teekens, chief commercial officer.

"Als Official Partner en innovatiepartner blijven we bijdragen aan de ambities van de club door de nieuwste technologie beschikbaar te maken, in en om het stadion. Bij Odido werken we vanuit technologie, maar staat de mens altijd centraal. We kijken uit naar het voortzetten van deze succesvolle samenwerking in een andere rol."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand