FC Utrecht Vrouwen werkt wedstrijd tegen Feyenoord af in De Kuip

Het elftal van FC Utrecht in De Galgenwaard
Het elftal van FC Utrecht in De Galgenwaard Foto: © Pro Shots

FC Utrecht Vrouwen gaat op zaterdag 11 mei op bezoek bij Feyenoord Vrouwen. Het wordt een speciaal duel: de wedstrijd wordt namelijk afgewerkt in De Kuip. Het is voor Feyenoord Vrouwen de tweede officiële wedstrijd in het Rotterdamse stadion.

Feyenoord Vrouwen maakte in maart 2022 haar officieuze debuut in De Kuip, waarna op 14 mei ook de wedstrijd tegen Ajax Vrouwen in het stadion werd afgewerkt. Bij het officiële debuut van Feyenoord Vrouwen in De Kuip waren toen 14.681 toeschouwers aanwezig. In mei keert Feyenoord Vrouwen dus terug in het stadion. De kaartverkoop voor het treffen met FC Utrecht Vrouwen start in verschillende fases.

Aandeelhouders hebben met hun aandeelhouderskaart geen toegang tot de wedstrijd, maar kunnen via een speciale ticketshop (de link hiervan hebben zij per mail ontvangen) per aandeelhouderskaart één gratis ticket claimen. De claimperiode start op woensdag 27 maart om 15:00 uur en eindigt op zaterdag 30 maart om 08:59 uur. Na deze claimperiode hebben zij voorrang om een onbeperkt aantal tickets (bij) te kopen. Deze voorrangsperiode voor het (bij)kopen start op zaterdag 30 maart om 09:00 uur.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot de wedstrijd, maar kunnen per seizoenkaart één ticket claimen. De claimperiode start op woensdag 27 maart om 15:00 uur en eindigt op zaterdag 30 maart om 10:59 uur. Vanaf zaterdag 30 maart om 11:00 uur kunnen zij een onbeperkt aantal tickets bijkopen. Klik hier om direct jouw ticket te claimen.

Voor Leden van Het Legioen en overige supporters start de kaartverkoop ook op zaterdag 30 maart om 11:00 uur. Voor iedereen geldt dat er een onbeperkt aantal tickets kan worden gekocht.

Lees meer:
0 reacties