FC Utrecht Vrouwen versterkt zich met verdedigster: "Dankbaar"

Naomi Piqué, hier nog bij Excelsior
Naomi Piqué, hier nog bij Excelsior Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht Vrouwen heeft zich versterkt met Naomi Piqué. De 23-jarige verdedigster komt over van PSV Vrouwen en tekent in de Domstad een contract tot het einde van het huidige seizoen.

Bij PSV Vrouwen is haar contract ontbonden, waardoor Piqué, die sinds afgelopen zomer voor de Eindhovense club speelde, transfervrij de overstap maakt naar FC Utrecht Vrouwen. "FC Utrecht is een warme club. Mijn goede gevoel bij de club werd bevestigd tijdens de gesprekken van de voorbije tijd. Ik ben heel dankbaar dat ik de tweede helft van dit seizoen mag aansluiten bij deze groep", reageert de Surinaams international op de website van haar nieuwe club.

Piqué gaat verder: "FC Utrecht is een club waar de mens en speelster centraal staat en waar een omgeving is gecreëerd waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Dat spreekt mij ontzettend aan." Marlou Peeters, manager vrouwenvoetbal, is blij met de komst van de verdedigster. "We zijn enorm trots dat we Naomi kunnen toevoegen aan onze selectie. Hiermee versterken we onze laatste linie en zijn we klaar voor de tweede helft van dit seizoen."

Lees meer:
0 reacties