FC Utrecht Vrouwen verlengt met speelster: "Betekent veel voor mij"

Nurija van Schoonhoven verlengt haar contract bij FC Utrecht
Nurija van Schoonhoven verlengt haar contract bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

FC Utrecht Vrouwen kan ook komend seizoen beschikken over Nurija van Schoonhoven. De 26-jarige middenveldster, die eerder bij FC Twente Vrouwen, PEC Zwolle Vrouwen, PSV Vrouwen en OH Leuven speelde, heeft voor een jaar bijgetekend.

Van Schoonhoven is sinds haar komst naar FC Utrecht Vrouwen een vaste waarde. In de ploeg van coach Linda Helbling speelt ze niet alleen op het middenveld, maar soms ook in de laatste linie. "FC Utrecht Vrouwen voegde mij afgelopen zomer als allerlaatste speelster toe aan de selectie. Het feit dat ik op dat moment de kans kreeg hier aan de slag te gaan, betekent nog steeds veel voor mij", geeft Van Schoonhoven aan.

Ze vervolgt: "Het gevoel bij de club was vanaf de allereerste dag erg goed. We zijn als club, team en staf een weg ingeslagen samen. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van ben en daar ook na dit seizoen onderdeel van blijf."

Koos van Tamelen, tijdelijk manager vrouwenvoetbal bij FC Utrecht, is blij met de contractverlenging van Van Schoonhoven. "Nurija is een speelster die ervaring heeft opgedaan bij verschillende topclubs. Daarnaast is zij ook een multifunctionele speelster die zowel op het middenveld als in de achterhoede uit de voeten kan. We zijn er erg blij mee dat we ook komend seizoen over Nurija kunnen beschikken."

Lees meer:
0 reacties