Samenvatting: FC Utrecht Vrouwen nog foutloos na zege op Telstar

FC Utrecht Vrouwen is na vier wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie nog altijd foutloos. De ploeg van coach Linda Helbling won zaterdagmiddag met 2-1 op bezoek bij Telstar Vrouwen.

De thuisploeg wist al na acht minuten spelen op voorsprong te komen. Telstar Vrouwen-captain Felice Hermans werkte binnen uit een corner en tekende zo voor de eerste goal van de Witte Leeuwinnen van dit seizoen. Aan de andere kant maakte Eshly Bakker in de 27e minuut de gelijkmaker.

Uiteindelijk was het Tami Groenendijk die FC Utrecht Vrouwen de drie punten bezorgde. Met nog een kwartier te spelen werkte de invalster binnen op aangeven van Amber Visscher. Daarmee behoudt de club uit de Domstad de ongeslagen status en staat het met twaalf punten bovenaan in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Scoreverloop:
8' 1-0
Felice Hermans
27' 1-1 Eshly Bakker
77' 1-2 Tami Groenendijk

Opstelling Telstar Vrouwen: Steen, Ridder, Remijnse (82' Van de Pol), Hermans, Donker, Kira, Van der Vlist, Gomez, Nottet (56' Hassani), Van Belen (73' Meijerink), Vis (73' Lagcher)

Opstelling FC Utrecht Vrouwen: Louwes, Visscher, Op den Kelder, Mahieu, Van der Most, Van Straten (64' Groenendijk), Munsterman, De Keijzer, Roosjen (76' Prins), Van Schoonhoven, Bakker

Lees meer:
0 reacties