FC Utrecht verslaat Heracles Almelo in zeiknatte Galgenwaard

FC Utrecht viert de treffer tegen Heracles Almelo
FC Utrecht viert de treffer tegen Heracles Almelo Foto: © Pro Shots

FC Utrecht is er in geslaagd om voor de vijftiende wedstrijd op een rij ongeslagen te blijven. De Domstedelingen waren in eigen huis met 1-0 te sterk voor Heracles Almelo.

In de eerste helft was het FC Utrecht wat het spel mocht maken. Heracles Almelo begaf zich vooral op de eigen helft en de Domstedelingen kregen via Jens Toornstra, Hidde ter Avest en tweemaal Sam Lammers de mogelijkheden. Halverwege de eerste helft lag het spel ook nog even stil vanwege problemen met de verlichting op de Bunnik Side. De openingstreffer voor rust bleef verder uit, dus werd er met een 0-0 tussenstand gerust.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld in een regenachtig Utrecht niet. Toch had FC Utrecht flink wat tijd nodig om tot scoren te komen, want pas in de 80ste minuut brak de ingevallen Victor Jensen de ban: 1-0. Een minuut na de 1-0 kreeg Heracles echter ook alweer een grote kans op de gelijkmaker, maar Mohamed Sankoh miste oog-in-oog met doelman Mattijs Branderhorst. Ook een schot van randje zestien vloeg naast het Utrechtse doel.

Opstelling FC Utrecht: Branderhorst; Ter Avest (80. Vesterlund), Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Flamingo, Fraulo (80. Bozdogan), Toornstra (65. Jensen); Azarkan (65. Okkels), Lammers, Boussaid (90. Iqbal).

Lees meer:
0 reacties