FC Utrecht verlengt samenwerking: "Dragen beide organisaties aan bij"

Een bal met het logo van FC Utrecht
Een bal met het logo van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

FC Utrecht en ROC Midden Nederland hebben hun samenwerking verlengd. Deze hernieuwde samenwerking is een krachtige stap in de richting van een vitaler Utrecht, zo meldt de club maandagochtend.

"De samenwerking tussen FC Utrecht en ROC Midden Nederland richt zich op verschillende gebieden, waaronder het creëren van fitte verenigingen en wijken, het bevorderen van vitaliteit op en rondom Sportcampus Traiectum, en het betrekken van studenten bij het project FC Utrecht in de Wijk in Overvecht. Door studenten actief te betrekken bij maatschappelijke projecten en stageplekken te bieden, dragen beide organisaties bij aan een vitaler Utrecht", schrijft FC Utrecht op de clubwebsite.

De ambitie van beide partijen is om bij te dragen aan het Utrechtse streven naar 'Gezond stedelijk leven door iedereen'. Bovendien zijn talrijke studenten van ROC Midden Nederland actief bij FC Utrecht, zowel op kantoor als op Sportcomplex Zoudenbalch, of via het uitgebreide netwerk van de club, waaronder Partnerclubs, partners en Traiectum-clubs, waar ze waardevolle stages volgen.

Lees meer:
0 reacties