FC Utrecht verlengt het contract van Utrechter Mohamed Mallahi

De aflopende verbintenis van Mohamed Mallahi is opengebroken en verlengd. De 21-jarige Utrechter heeft zich verbonden tot medio 2024 aan de plaatselijke FC uit 'zijn' stad. Ook is er een optie tot verlengen opgenomen in het contract tot en met het seizoen 2024/2025.

Mallahi kwam op 11-jarige leeftijd bij FC Utrecht, nadat hij was overgekomen van USV Elinkwijk. Bij FC Utrecht doorliep Mallahi alle jeugdteams, voordat hij met Jong FC Utrecht op 24 november 2017 debuteerde in het betaalde voetbal, zo meldt FC Utrecht op de officiële website.

De teller staat inmiddels op 111 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong FC Utrecht. Ook speelde hij vijf keer mee voor de hoofdmacht in de Eredivisie. Ook zijn eerste Eredivisie-goal heeft het Utrechtse talent inmiddels al gemaakt. Ook speelde hij in beide wedstrijden voor FC Utrecht in de TOTO KNVB Beker.

“Ik ben heel erg blij en ik hoop natuurlijk om nu zoveel mogelijk minuten te gaan maken”, vertelt Mallahi na de verlenging. Over zijn doelstellingen voor de komende periode is de aanvaller duidelijk: "Ik hoop de komende tijd van vaste waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal, zowel op het trainingsveld als in de wedstrijden. Ik wil heel graag laten zien wat ik in huis heb."

Lees meer:
0 reacties