FC Utrecht verlengt contract: "Scoort bijna altijd een voldoende"

Gera op den Kelder verlengt bij FC Utrecht
Gera op den Kelder verlengt bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

FC Utrecht Vrouwen kan ook komend seizoen beschikken over Gera op den Kelder. De 29-jarige verdedigster heeft haar handtekening gezet onder een contract tot en met de zomer van 2025.

Op den Kelder maakte afgelopen zomer de stap van DTS Ede naar FC Utrecht Vrouwen. In totaal kwam de verdedigster dit seizoen tot veertien optredens in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Ik heb het naar mijn zin in Utrecht. We hebben in dit eerste jaar in de Azerion Vrouwen Eredivisie een basis gelegd waarop we verder kunnen bouwen", reageert Op den Kelder op haar contractverlenging.

"Het is mooi om van dat proces onderdeel te zijn en te blijven", is de verdedigster tevreden. Koos van Tamelen, ad interim, manager vrouwenvoetbal, is blij met de contractverlenging van Op den Kelder. "Gera’s favoriete positie is links centraal in de defensie, maar ze kan ook als linksback uit de voeten en is zelfs op het middenveld inzetbaar."

"Haar grootste kwaliteit is dat ze bijna altijd een voldoende scoort", zegt Van Tamelen op de clubwebsite. "Daarom zijn we ook blij dat Gera ook komend seizoen voor ons speelt."

Lees meer:
0 reacties