FC Utrecht verlengt aflopende verbintenis: "Wilden we graag houden"

Naomi Piqué verlengt haar contract bij FC Utrecht
Naomi Piqué verlengt haar contract bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

FC Utrecht en Naomi Piqué gaan langer met elkaar door. De club uit de Domstad heeft de aflopende verbintenis van de 23-jarige verdedigster met een jaar verlengd.

Piqué speelt sinds afgelopen winter voor FC Utrecht. Ze kwam destijds over van PSV. Sindsdien kwam Piqué in vijf competitiewedstrijden in actie. "Bij FC Utrecht  heb ik een heel fijne tijd gehad, sinds mijn komst naar de club begin dit jaar", vertelt ze via de officiële kanalen.

"Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar volgend seizoen. Dit nieuwe contract is voor mij een mooie mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team", aldus de Surinaams international. FC Utrecht is logischerwijs tevreden met Piqué.

"Naomi is halverwege het afgelopen seizoen overgekomen van PSV en heeft sinds haar komst naar ons onder meer laten zien veel rust aan de bal te hebben en te beschikken over een goed overzicht en spelinzicht”, zegt ad interim manager vrouwenvoetbal Koos van Tamelen. "Opbouwend weet ze bijna altijd de juiste medespeelster te vinden. Kwaliteiten die we graag in Utrecht wilden houden."

Lees meer:
0 reacties