FC Utrecht tegen FC Volendam met unieke shirts vanwege Kids Day

FC Utrecht viert het doelpunt van Jens Toornstra
FC Utrecht viert het doelpunt van Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

De spelers van FC Utrecht dragen tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam bijzondere shirts. Het is die dag Kids Day in Stadion Galgenwaard.

Dat meldt FC Utrecht via haar officiële kanalen. "Kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis, die zondag als vips vanuit skyboxen kunnen genieten van het duel met FC Volendam, hebben speciaal voor deze wedstrijd de namen en de rugnummers van de spelers van FC Utrecht getekend. Die zullen dan ook te zien zijn op de shirts die de voetballers van FC Utrecht zondag dragen. De unieke tricots worden na de wedstrijd geveild en de opbrengst daarvan komt ten goede aan Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis", schrijft de club.

Meer nieuwigheden aankomende zondag: "Ook wordt zondag een nieuwe hard cup gepresenteerd. Op de statiegeldbeker, die ook erg leuk is om aan je verzameling toe te voegen, is een fraaie tekening van Stadion Galgenwaard te zien én prijkt het vrolijke logo van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers, met daarop mascottes Tiger en Tigergirl. Verzamelaars opgelet: de komende tijd worden nog meer nieuwe hard cups uitgebracht."

Ook zal er een bijzondere stadionspeaker aanwezig zijn. "Stadionspeaker Ferdi ten Ham krijgt zondag, geheel in lijn met het Kids Day-thema, assistentie van Ian uit Vianen. Hij is 12 jaar en zal zondag dus ook te horen zijn in Stadion Galgenwaard. Voor kids zijn overigens speciale tarieven van kracht tijdens FC Utrecht – FC Volendam; kinderen tot en met 15 jaar kunnen voor slechts 5 euro een kaartje aanschaffen voor de Cityside of Zuidtribune."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand