FC Utrecht ruilt shirtsponsor Odido eenmalig in voor goed doel

Odido als shirtsponsor van FC Utrecht
Odido als shirtsponsor van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Bij de thuiswedstrijd van FC Utrecht aanstaande 5 mei tegen Vitesse zal er aandacht worden gevraagd voor meer bloed- en plasmadonors. Hiervoor heeft sponsor Odido eenmalig al haar sponsorrechten afgegeven aan Sanquin, zo valt te lezen op de website van FC Utrecht.

"De bijzondere samenwerking voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse is een ‘een-tweetje’ tussen Sanquin en Odido", valt er op de website te lezen. "Een halfjaar geleden attendeerde Sanquin het telecombedrijf er, met een knipoog, op dat enkele marketinguitingen van Odido veel op de huisstijl van Sanquin leken. Daarop ging Odido op eigen sportieve wijze de uitdaging aan en kwam met de mogelijkheid om via de sponsoring van FC Utrecht het belang van het vinden van nieuwe bloed- en plasmadonors te onderstrepen."

Leo Hensen, Head of Marketing & Communications Mass Market bij Odido: “Onze samenwerking met FC Utrecht kenmerkt zich door verbinding en menselijkheid. Na de sportieve uitnodiging van Sanquin, was het voor ons een logische keuze om onze rol als hoofdsponsor van FC Utrecht in te zetten om het, letterlijk levensbelangrijke, werk van Sanquin de nodige aandacht te geven. Op deze manier kunnen we een brug slaan tussen Sanquin en potentiële nieuwe donors.”

“Odido toont zich een betrokken partner in Sanquins zoektocht naar nieuwe bloed- en plasmadonors, daar zijn we hen zeer dankbaar voor", vertelt Joyce Veekman, Directeur Communicatie en Marketing bij Sanquin. "Met het doneren van bloed of plasma geven onze donors letterlijk hoop, toekomst én leven aan duizenden patiënten in Nederland. We hopen dat ook heel Utrecht zich van haar beste kant laat zien en zich aanmeldt als donor."

Algemeen Directeur van FC Utrecht Thijs van Es zegt het volgende: “Wij als FC Utrecht zijn trots dat onze hoofdsponsor Odido haar positie beschikbaar stelt voor dit belangrijke doel. Het toont de warme betrokkenheid van Odido bij de gemeenschap en onze gezamenlijke inzet om bij te dragen aan een gezondere toekomst."

Lees meer:
0 reacties