FC Utrecht overtuigt niet, maar wint wel van gedegradeerd Vitesse

FC Utrecht viert goal tegen Vitesse
FC Utrecht viert goal tegen Vitesse Foto: © BSR Agency

FC Utrecht heeft zondagmiddag gewonnen van Vitesse. Het optreden van de thuisploeg was niet erg spectaculair, maar genoeg voor een 1-0 zege.

Beide ploegen waren erg slordig in de eerste drie kwartier, maar kregen wel een paar grote kansen. De grootste kans voor rust was voor Paxton Aaronson. De middenvelder van de Arnhemmers kwam oog in oog te staan met Vasilios Barkas, maar zijn poging werd gekeerd door de Griekse doelman van FC Utrecht. De Domstedelingen kwamen via kopballen van Mark van der Maarel en Sam Lammers tot hun eerste gevaar.

Direct na rust was het wél raak voor de mannen van Ron Jans. De net ingebrachte Victor Jensen haalde hard uit en opende de score. Ondanks de goal hadden de Domstedelingen het de tweede helft nog steeds lastig tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, die op zijn beurt ook kansen creëerden.

FC Utrecht 1-0 Vitesse

48' Jensen 1-0

Opstelling FC Utrecht: Barkas, Ter Avest (85' Vesterlund), Van der Maarel, Viergever, El Karouani, Flamingo, Fraulo (46' Iqbal), Booth (46' Jensen), Toornstra (80' Bozdogan), Boussaid (71' Lidberg), Lammers

Lees meer:
0 reacties