FC Utrecht op volle oorlogssterkte: "Hebben geen blessures opgelopen"

Ron Jans is benieuwd wat zijn FC Utrecht kan laten zien tegen Go Ahead Eagles. De finale van de play-offs, die om 18:00 uur wordt afgetrapt, beslist wie er Europa ingaat. Sparta werd al uitgeschakeld.

"Het publiek was geweldig en wij waren in de tweede helft geweldig", opent Jans in gesprek met FC Utrecht TV. "Ik ben om half twee gaan slapen na de samenvatting", vervolgt hij. In zijn ploeg weinig kwetsuren. "We hebben geen blessures opgelopen."

Dat betekent niet dat er geen vraagtekens zijn. "Mike van der Hoorn, daar heb ik zoveel respect voor. Hij heeft zo hard gewerkt. Maar het was wel een aanslag op zijn lichaam." Hoe bereid FC Utrecht zich nu voor? "We hebben tegen Sparta en ook Go Ahead uitvoerig bekeken. We willen toch kijken waar er verbeterpunten zijn. Ik hoop die ook te vinden tegen Go Ahead."

Eerder dit seizoen bleek dat geen makkelijke pot. "Onze thuisoverwinning tegen Go Ahead was er, maar hij was wel stroef. Ze raken niet snel in de war. Ik vind het hartstikke mooi dat René Hake het zo goed doet en we gaan ons ermee meten", besluit Jans.

Lees meer:
0 reacties