Samenvatting: FC Utrecht hekkensluiter na nederlaag tegen FC Volendam

FC Utrecht is de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie. In Volendam verloor de ploeg van Ron Jans met 1-0.

De wedstrijd begon dramatisch voor FC Utrecht. Na vijf minuten spelen moest Nick Viergever inrukken na een rode kaart. Jans moest gelijk ingrijpen en het proberen op te lossen met tien man. De openingstreffer viel na een klein uur spelen. Spits Arnold Mühren kwam goed voor zijn man en tikte de bal voorbij Vasilis Barkas.

De grootste kans voor de bezoekers was er voor Mats Seuntjens. Na een goede actie van Antony Descotte kwam de aanvallende middenvelder oog in oog met doelman Mio Backhaus, maar zijn poging ging via de paal naast. In de slotfase was Seuntjens opnieuw dichtbij een gelijkmaker, maar zijn kopbal werd gekeerd.

De volgende nederlaag betekent dat FC Utrecht na acht wedstrijden de hekkensluiter van de Eredivisie is. De Domstedelingen staan op drie punten en zien FC Volendam twee plaatsen klimmen.

FC Volendam 1-0 FC Utrecht

57' 1-0 Mühren

Opstelling FC Utrecht: Barkas, Viergever, Sagnan, Flamingo, Van der Maarel, Fraulo (66' Seuntjens), Labyad (12' El Karouani, 66' Toornstra), Bozdogan, Boussaid (46' Leliendal), Lidberg (66' Descotte), Romeny

Lees meer:
0 reacties