FC Utrecht naar volgende ronde KNVB Beker dankzij Van de Streek

De spelers van FC Utrecht vieren de 0-2 tegen Sportlust'46
De spelers van FC Utrecht vieren de 0-2 tegen Sportlust'46 Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft zich donderdag weten te plaatsen voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. In Woerden won de ploeg van trainer Henk Fraser met 0-3 van Sportlust'46.

In de veertiende minuut moest FC Utrecht al noodgedwongen wisselen. Django Warmerdam moest geblesseerd het veld verlaten. Vijf minuten later kwamen de Domstedelingen op 0-1. Sander van de Streek tikte na goed doorzetten de bal achter doelman Romero Antonioli.

In de zeventigste minuut kwam FC Utrecht op een 0-2 voorsprong. Wederom was het Van de Streek die belangrijk was en scoorde. Uit een hoekschop kopte hij de 0-2 binnen. In de 93ste minuut werd het ook nog 0-3 voor FC Utrecht. Sean Klaiber was de doelpuntenmaker. In het restant van het bekerduel werd er niet meer gescoord en dus plaatst FC Utrecht zich voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker.

Opstelling FC Utrecht: Barkas, Van der Maarel, Ter Avest (60' Klaiber), Bozdogan (46' Shein), Brouwers, Booth (83' Boussaid), Warmerdam (15' Van der Kust), Van de Streek, Sagnan, Maeda (60' Sylla) en Douvikas.