"FC Utrecht na verschillende biedingen akkoord gegaan met vraagprijs"

Rob Servais
Rob Servais Foto: © BSR Agency

FC Utrecht heeft wederom een aanwinst binnen voor komend seizoen. Matisse Didden maakt aan het einde van het seizoen de overstap naar FC Utrecht.

Voor Didden heeft FC Utrecht het complete onderhandelingsapparaat van stal moeten halen. Helaas heeft het weinig nut gehad, aangezien ze volgens Roda JC niks hebben weten af te dingen.

"Na verschillende biedingen is Utrecht uiteindelijk akkoord gegaan met de vraagprijs die wij vanaf het begin van de gesprekken al voor ogen hadden. We zijn blij dat we de transfer vroeg hebben kunnen afronden, zodat er rust ontstaat rondom Matisse. We zitten immers in de cruciale fase van de competitie. Daarnaast zijn we trots dat we opnieuw een speler hebben kunnen binnenhalen, doorontwikkelen en vervolgens hebben kunnen verkopen", vertelt manager voetbalzaken Rob Servais aan De Limburger. Het is niet duidelijk hoe hoog de transfersom is.

Didden heeft voor vier jaar getekend in de Domstad. Momenteel is hij in een fanatieke strijd verwikkeld voor het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. Met Didden haalt FC Utrecht een sterkhouder van Roda weg. De verdediger kwam afgelopen seizoen over van KRC Genk en ontpopte zich al snel tot de leider van een defensie die maar weinig goals toe laat.

Lees meer:
0 reacties