Samenvatting: FC Utrecht lijdt pijnlijke nederlaag op bezoek bij NEC

FC Utrecht heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Het werd 3-0 in Nijmegen. Bij rust was het 2-0 voor de thuisploeg die ploeg van Ron Jans in rouw terugstuurde naar Utrecht. De nederlaag is de eerste onder de nieuwe trainer Ron Jans.

Bij een 0-0 stand leek het er nog op dat Boussaid een strafschop verdiende, maar het vasthouden van aanvoerder van NEC Lasse Schöne bleef onbestraft. Even later was het wel raak, maar dan aan de andere kant. Karouani verdedigde zeer zwak waardoor Dirk Proper in de 31e minuut de openingstreffer kon maken. De rug werd niet gerecht door de ploeg van Ron Jans, want drie minuten later was het alweer 2-0 door een treffer van Magnus Mattsson.

Na rust ging NEC verder waar het mee bezig was, scoren. Via een penalty in de 52e minuut, die werd veroorzaakt door aanvoerder Mark van der Maarel, was het oud-Utrechter Bas Dost die met de 3-0 de wedstrijd definitief in het slot gooide.

De wedstrijd was gespeeld en hoewel beide teams nog wel wat kansen kregen werd er niet meer gescoord. NEC geloofde het wel en liet het initiatief bij FC Utrecht, maar zij wisten hier niet veel mee te doen.

Opstelling FC Utrecht: Branderhorst, Van der Maarel ('61 Sagnan), Ter Avest, Bozdogan, Jensen ('61 Labyad), Fraulo ('79 Ramselaar), El Karouani, Seuntjens ('61 Lidberg), Boussaid, Flamingo, Romeny ('61 Azarkan).

Lees meer:
0 reacties