Samenvatting: FC Utrecht houdt punt over aan vervelend duel met RKC

FC Utrecht heeft een punt overgehouden aan de laatste competitiewedstrijd van het jaar. In eigen huis werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk, in een duel dat uiteindelijk vervelend werd nadat Marouan Azarkan per brancard van het veld moest na een zware botsing.

De ploeg van trainer Ron Jans kwam na na een klein halfuur spelen op voorsprong. Victor Jensen profiteerde van Waalwijks balverlies en zette de 1-0 op het scorebord. Op slag van rust ging de bal voor RKC op de stip, nadat Mats Seuntjens hands maakte.

Vasilios Barkas bracht redding op de strafschop van Michiel Kramer en ook de rebound ging er niet in. Genoeg reden om te juichen voor de aanwezige fans in De Galgenwaard, maar de penalty moest opnieuw worden genomen. De supporters waren het daar duidelijk niet mee eens en gooiden voorwerpen op het veld.

De wedstrijd werd daarna stilgelegd. Na een onderbreking ging de bal opnieuw op de stip. Ditmaal was Kramer wel trefzeker. Twee minuten later werd er gefloten voor de rust: 1-1. Na de pauze kwam er geen verandering meer in die stand.

Het duel werd uiteindelijk overschaduwd door de nare blessure van Azarkan. Hij kwam ongelukkig en vervelend in botsing met Aaron Meijers. De speler van FC Utrecht lag daarna stil op het gras en na medische verzorging ging hij per brancard van het veld.

Lees meer:
0 reacties