FC Utrecht en Feyenoord gaan in gesprek over geblesseerde Hendriks

Ramon Hendriks
Ramon Hendriks Foto: © Pro Shots

Ramon Hendriks (20) is voorlopig niet inzetbaar. De Feyenoorder, die dit seizoen verhuurd zou worden aan FC Utrecht, raakte kort voor de voorbereiding zwaar geblesseerd. FC Utrecht-trainer Henk Fraser baalt en weet niet waar de toekomst van de verdediger ligt.

"Ramon wilde ik eigenlijk al bij Sparta halen", zegt Fraser tegen Voetbal International. "Dat is een fantastische jongen. Voor hem is het helemaal zuur. Ik vind het echt verschrikkelijk. Het typeert die jongen: in zijn vakantie deed hij er alles aan om hier volledig, max te beginnen. En dan gebeurt dit hem. Verschrikkelijk. Hij heeft me gebeld. Hij was uiteraard enorm teleurgesteld."

Formeel staat Hendriks onder contract bij Feyenoord, maar FC Utrecht ging een huurdeal aan. Fraser denkt dat de verdediger bij de Rotterdamse club dan wel bij de KNVB zal revalideren. Naast het persoonlijke leed moet ook worden gekeken naar het salaris. Wie draait daarvoor op?

"De relatie tussen Feyenoord en FC Utrecht is goed", zegt Fraser. "Zij zullen daar in het belang van de clubs en de speler beslissingen in nemen. Daar ga ik niet over. Er moet een zo goed mogelijke oplossing komen voor alle partijen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand