FC Utrecht-debutant bekent: "Ik ken nog niet iedereens naam"

FC Utrecht heeft eindelijk de eerste drie punten binnen. Dat was niet het enige waar de Domstedelingen trots op mogen zijn, want debutanten Zidane Iqbal en Hugo Nuvoa waren niet te stoppen.

Nuvoa is bij het clubkanaal door het dolle heen. "Het is een geweldig gevoel en ik ben heel blij met mijn debuut en de drie punten. Ik ben in een nieuw land met een nieuwe taal, dus ik heb wat aanpassingstijd nodig gehad. Gelukkig is het allemaal goed gekomen."

De 20-jarige Spanjaard heeft buiten het veld nog het een en ander te leren. "Ik heb nu voor twee dagen meegetraind. Ik ken nog niet eens iedereens naam en toen ik hier kwam wist ik ook niet echt waar ik was. Het is echt krankzinnig."

De debutant heeft een boodschap voor zijn landgenoten. "Ik hou ervan om de fans feest te vieren. Ze zitten vol met energie. Ik ben heel blij dat ik hier ben en hoop dat andere Spanjaarden mij ook zullen volgen."

Nuvoa wordt op verschillende posities gepositioneerd, maar dat maakt hem weinig uit. "Ik noem mijzelf een voetballer. Rechtsachter, linksachter, rechtsvoor, linksvoor, waar de trainer mij dan ook wil. Natuurlijk is een assists of doelpunt meepakken altijd mooi. Zolang ik mijn team kan helpen is het goed.

Lees meer:
0 reacties