Update: De Telegraaf bevestigt Utrecht-interesse in Deense verdediger

Niklas Vesterlund voor Tromsø
Niklas Vesterlund voor Tromsø Foto: © til.no

FC Utrecht is druk op zoek naar een vleugelverdediger vanwege het aanstaande van Hugo Novoa. Nu is de club uit de Domstad uitgekomen bij een Deen.

FC Utrecht heeft een bod van ruim 3 ton uitgebracht op Niklas Vesterlund. De Deen staat onder contract bij Tromsø IL en kan dus de overstap maken naar FC Utrecht. De verdediger is bij zijn club vooral als rechter vleugelverdediger actief. Volgens Tipsbladet heeft de Noorse topclub een bod van FC Utrecht op het voormalig FC Kopenhagen-talent afgewezen.

"We zijn al een tijdje in gesprek met een club, maar Niklas is nog niet verkocht. Ik hoop dat hij dat ook niet zal zijn, want we zijn heel blij met hem. Tegelijkertijd zijn we een verkopende club en is er veel belangstelling voor Niklas. Met één club in het bijzonder zijn we in dialoog, maar er is geen overeenstemming en we liggen ver uit elkaar", zegt sportief directeut Lars Petter Kræmer-Andresen tegen Tipsbladet. De 24-jarige Vesterlund heeft een verleden bij FC Kopenhagen, waar hij één wedstrijd in het eerste elftal behaalde.

Update 13.10 uur:

De Telegraaf heeft de interesse van FC Utrecht in Vesterlund bevestigd. Volgens verslaggever Jeroen Kapteijns zijn de Domstedelingen 'in onderhandeling' met Tromsø. "Na de terugkeer van Novoa naar RB Leipzig wil FC Utrecht nog een rechtsback met doorgroeipotentie aan de selectie toevoegen", zo weet Kapteijns.

Lees meer:
0 reacties