FC Utrecht-aanvaller recht gelijk zijn rug na kritiek afgelopen week

Het begint weer een beetje te lopen bij FC Utrecht. Afgelopen weekend werd er gewonnen bij Sparta Rotterdam en lijkt de weg omhoog te zijn ingeslagen. Ook beginnen steeds meer spelers hun vorm weer terug te vinden, onder andere aanvaller Mats Seuntjens.

Op RTV Utrecht bespreken Pessel en Boonen het nieuws en de ontwikkelingen rondom FC Utrecht. "Wat mij opviel is dat wij in het begin commentaar hadden op Mike van der Hoorn waarna hij ineens ging voetballen. Afgelopen week hadden wij kritiek op Seuntjens en nu ineens begint hij ook te voetballen", begint Boonen refererend aan het het doelpunt wat de Utrecht-aanvaller aflopen weekend maakte.

"Je hebt kunnen zien dat die jongen wel degelijk kan voetballen", gaat Pessel verder. "Met zo'n speler moet je zeggen 'joh doe lekker wat je wil in een vrije rol'. Andere jongens moet je iets meer laten lopen, zijn kwaliteiten zijn bal aannemen, openen, passen en bijsluiten. Eigenlijk een beetje zoals de tweede goal afgelopen weekend, daar kon je precies zien waarin je Seuntjens wel kan gebruiken."

Lees meer:
0 reacties