Ex-FC Utrecht-speler Shein over transfer: "Zin om te Sheinen"

Rocco Robert Shein en Nick Viergever
Rocco Robert Shein en Nick Viergever Foto: © Pro Shots

Rocco Robert Shein maakte onlangs de overstap van FC Utrecht naar FC Dordrecht. Bij de Domstedelingen had hij weinig kans op speeltijd, maar bij zijn nieuwe club gaat de Est voor een basisplek.

Dat blijkt uit een interview in het Algemeen Dagblad. "Ik heb vertrouwen en geloof en vertrouwen in het beeld dat mij geschetst werd over de toekomst van de club. Het verhaal van FC Dordrecht is beter is dan dat van andere clubs die in mij geïnteresseerd waren", zegt Shein.

Vorige maand debuteerde Shein als international van Estland. Dit was een droom die uitkwam. "De bondscoach vertelde me dat ik me er mentaal op moest voorbereiden", geeft Shein aan. "Ik was er klaar voor, al moest ik voor mijn debuut ook zingen. Mijn mooiste interland tot nu toe was onbetwist tegen België, een absoluut topland in de wereld."

De 20-jarige middenvelder sluit het interview af met een toepassend woordgrapje. "Ik wil snel hier mijn draai vinden. Ik verhuis van het gastgezin, waar ik sinds mijn komst naar Utrecht verbleef, naar deze regio en heb enorm veel zin om hier te Sheinen"

Lees meer:
0 reacties