Eljero Elia terug op het voetbalveld: "Dat siert hem als mens"

Eljero Elia
Eljero Elia Foto: © Pro Shots

Eljero Elia beleefde bij Feyenoord een mooie periode. Hij won ondermeer het landskampioenschap met Feyenoord in het seizoen 2017 en keerde later nog terug in de Eredivisie met FC Utrecht en ADO Den Haag.

Inmiddels is de carrière van de finalist van het WK 2010 voorbij, maar vrijdagavond schitterde hij voor eventjes weer op het veld en wel bij het afscheidsduel van Wout Brama.

Eljero Elia heeft enkel lof over voor zijn oude ploeg FC Twente en Wout Brama. Elia was positief over de Enschedese club, zo laat hij weten aan ESPN: "Het is één van de hechtste clubs van Nederland. De mooiste club van Nederland heeft ook mooie dingen mee gemaakt. Ze hebben ook echt laten zien dat het een grote club is. Champions League gespeeld en kampioen geworden. Naast de traditionele top drie zijn ook zij nog kampioen geworden."

Ook richt Elia nog zijn woorden Wout Brama die net als hij het Nederlands Elftal haalde. "Het hele stadion zit vol. Wout Brama is gewoon een jongen van de club. Heel veel jaar bij FC Twente gespeeld en je ziet ook hoe veel jongens uit heel Nederland of buitenland hier naar toe zijn gekomen voor Wout Brama. Dat siert hem als mens en dat is het grootste compliment dat je kan krijgen."

Lees meer:
0 reacties