Elia zeer uitgesproken over analist: "Nooit excuses aangeboden"

Eljero Elia is na een voorgeval met Kenneth Perez nog steeds zeer uitgesproken over de analist. De oud-speler van FC Utrecht was niet blij met een voorbarige reactie van Perez. 

Toen Elia nog voetbalde lag zijn dochter een tijdje in het ziekenhuis met het zeer zeldzame Kawasaki virus. Na een wedstrijd wilde de voormalig vleugelaanvaller zo snel mogelijk naar zijn dochter toe. "Dan weet je dat je naar het ziekenhuis moet en ren je van het veld naar binnen, maar dan loopt Perez je gewoon belachelijk te maken. Hij zei: 'Die arrogante Eljero, hij is boos omdat hij wissel staat en is gelijk naar binnen gerend'", vertelt hij in Bij Andy Thuis

Die reactie zit Elia nog steeds niet lekker en ook het feit dat Perez er nooit op teruggekomen is. "Hij zei dat, maar hij wist helemaal niet wat er aan de hand was. En excuses aanbieden, dat kunnen ze dan niet. Dat is iets dat me altijd heeft geraakt, hij heeft nooit zijn excuses aangeboden", aldus Elia. "Afbranden kunnen ze heel goed, maar vervolgens excuses aanbieden, vertikken ze."

Lees meer:
0 reacties