Duidelijke woorden van Flamingo: "Ik wil dat FC Utrecht me koopt!"

Ryan Flamingo
Ryan Flamingo Foto: © Pro Shots

Ryan Flamingo speelt pas net bij FC Utrecht maar is in zijn eerste maanden bij de club al uitgegroeid tot en publiekslieveling. Ondanks dat de mannen van Utrecht gehoopt hadden op betere prestaties Blijft de jonge verdediger aardig op de been. Hij zou graag bij FC Utrecht blijven zegt hij tegen Voetbal International.

Sassuolo nam in 2021 Flamingo over van Almere City FC en verhuurde de verdediger aan Vitesse. Flamingo was graag bij Vitesse gebleven maar het was allemaal erg onzeker bij zijn club. Op dat moment werd FC Utrecht concreet en dat sprak Flamingo aan, hij zag het als een goede vervolgstap. "Ik wil dat FC Utrecht me koopt! Dan heb ik mezelf laten zien. Als Utrecht me koopt is het voorlopig klaar in Italië. Daar zou ik op dit moment wel vrede bij hebben. Ik kan nog genoeg leren in de Eredivisie en bij Jong Oranje", laat Flamingo weten.

Als de verdediger naar de toekomst kijkt zou hij graag nog een stap naar het buitenland maken. "De focus ligt nu op FC Utrecht. Ik moet een goed seizoen neerzetten. Misschien dat ik dan in de toekomst eens bij een club uit de top-drie kan spelen. Of het buitenland. Het liefst zou ik ooit nog eens in de Premier League spelen of de Serie A. Als jongetje wilde ik niks liever dan Paul Pogba zijn. In de voetsporen van hem treden zou het hoogst haalbare zijn", sluit Flamingo af.

Lees meer:
0 reacties