Drie FC Utrecht-talenten sluiten definitief aan bij eerste selectie

Adrian Blake
Adrian Blake Foto: © Pro Shots

FC Utrecht meldt zaterdag dat drie talenten vanaf volgend seizoen aansluiten bij de A-kern van de Eredivisionist. Het gaat om verdediger Joshua Mukeh, middenvelder Silas Andersen en aanvaller Adrian Blake.

De 20-jarige Mukeh maakt al geregeld deel uit van de wedstrijdselectie van het eerste elftal, maar heeft nog niet zijn debuut gemaakt. De Deense middenvelder Andersen (19) maakte in het uitduel tegen Feyenoord afgelopen maart zijn debuut in de Eredivisie. De 18-jarige Blake speelde al vijf duels voor FC Utrecht, maar sluit nu dus ook definitief af aan bij de eerste selectie.

"We zijn enthousiast over de ontwikkeling die Joshua Mukeh, Silas Andersen en Adrian Blake dit seizoen hebben doorgemaakt", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite. "Zowel tijdens wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie als gedurende de trainingen met het eerste elftal, hebben zij laten zien wat ons betreft klaar te zijn voor de volgende stap. Het is mooi dat drie talentvolle spelers vanuit de beloftenploeg kunnen doorstromen naar de hoofdmacht", aldus Zuidam. 

Lees meer:
0 reacties