"Douvikas moet zeker zo’n tien miljoen euro op gaan leveren"

Tasos Douvikas
Tasos Douvikas Foto: © Pro Shots

FC Utrecht is traditiegetrouw uitgeweken naar Zeeland voor het trainingskamp voorafgaand aan het seizoen. Voetbal Internationals Stef de Bont volgt de club op de voet en beschrijft de situatie rondom topscorer Tasos Douvikas.

Douvikas staat door zijn doelpuntendrift van afgelopen seizoen in de belangstelling van meerdere clubs. De Bont beschrijft dat de spits kalm mee traint met FC Utrecht. "De topscorer van de Eredivisie heeft wel de reis naar Burgh-Haamstede gemaakt en oogt opvallend monter. Transferperikelen spelen hem nog geen parten. ‘Hoe het gaat? Uitstekend. Ik heb een heerlijke vakantie gehad’, klinkt het."

Het is echter nog maar de vraag of die rust blijft, met de interesse die De Bont vermeldt. "Eerder deze week werd de Griek gelinkt aan Lazio, maar een officieel bod ligt er nog niet in Stadion Galgenwaard. VI weet dat er niet alleen vanuit Italië naar hem geïnformeerd wordt. Ook in Duitsland, Engeland, Schotland en de Verenigde Staten denken ze aan de Griekse topscorer."

Mocht het tot een transfer komen, dan weet FC Utrecht zich wél verzekerd van een mooie transfersom én zal er dan een vervanger komen. "Douvikas moet zeker zo’n tien miljoen euro op gaan leveren. Als Douvikas vertrekt zal er op zeker nog een spits naar de Domstad komen. FC Utrecht oriënteert zich al langer op de internationale markt en heeft meerdere spitsen in kaart gebracht."

Lees meer:
0 reacties