Dost: "Waardeloos, maar FC Twente is daarin verder dan wij zijn"

Bas Dost in duel met Lars Unnerstall
Bas Dost in duel met Lars Unnerstall Foto: © Pro Shots

Bas Dost baalde na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente van het resultaat. De aanvaller was ook niet tevreden over zichzelf, aangezien de spits een grote kans om zeep hielp.

"Hoe het nu is? Waardeloos", reageert Dost duidelijk na afloop voor de camera van ESPN. "Vlak voor mijn kans kwam ik met die keeper in botsing en op één op andere manier houd ik hier in. Dit zijn normaal mijn ballen. Terecht dat je het vraagt, Bas Dost moet deze bal scoren. De minuut erna kon ik amper lopen, maar dat is écht geen excuus. Ik moet deze scoren."

"Ik vind dat hun het in balbezit écht heel goed doen, daar hadden we moeite mee", gaat de spits van FC Utrecht verder. "Ik denk dat ons plan wel klopte, maar in balbezit kunnen wij daarentegen nog stappen maken en zie je wel dat Twente daarin verder is. We hebben nog een weg te gaan."

"We stonden gewoon goed, alleen we geven die 1-0 en die 2-0 gewoon weg. We hebben zelf ook weinig kansen gehad, dus dan houd je een vervelend gevoel over. Met deze spelers moet je gewoon meer creëren, ook tegen FC Twente", aldus Dost.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand