Dost over aanbieding: "Dan had ik er in ieder geval over nagedacht"

Bas Dost
Bas Dost Foto: © Pro Shots

Bas Dost heeft transfervrij de overstap gemaakt naar NEC. De spits speelde vorig seizoen bij FC Utrecht en er gingen geruchten dat de club hem graag langer wilde houden. Van een concreet aanbod kwam het niet.

"Dat is niet het geval, want daar is wel over gesproken aan het einde van het seizoen", vertelt Dost bij ESPN. "Toen heb ik met Jordy Zuidam gesproken en het was ook de intentie om te verlengen, maar uiteindelijk is daar nooit in doorgepakt en bleef dat altijd vaag vanuit de club. Het is niet zo dat ik daar gezegd heb: ik ga niet verlengen."

Wanneer Utrecht met een aanbieding was gekomen was Dost er over gaan nadenken. "Dan had ik er in ieder geval over nagedacht. Alleen zij zaten ook in hun hoofd met het Douvikas-verhaal. Hij heeft het natuurlijk hartstikke goed gedaan en hoe ze daarmee verder gingen. Dus dat was het hele verhaal. Dat ik bij Utrecht kon verlengen, is dus niet aan de orde. En dat wil ik wel even duidelijk hebben."

"Het doet geen pijn, maar het is natuurlijk wel dat wanneer je een gesprek hebt aan het einde van het seizoen en ze geven daarin aan dat ze blij met je zijn. Dat je het prima hebt gedaan en dat ze met je door willen, maar het gebeurt uiteindelijk niet. Dan doet dat geen pijn, maar dat is gewoon hoe het is", besluit Dost.

Lees meer:
0 reacties