Dost had meerdere opties: "Armenië, Iran, Saoedi-Arabië, die richting"

Bas Dost
Bas Dost Foto: © Pro Shots

Bas Dost, voormalig speler van FC Utrecht, heeft in NEC een nieuwe club gevonden. De 34-jarige aanvaller tekent een contract voor één seizoen bij de club uit Nijmegen.

"Ik ben er heel blij mee", reageert Dost bij ESPN. "Er waren natuurlijk wel meerdere opties en je gaat over allemaal dingen nadenken, maar voor mij was er maar een keuze en dat was deze. Omdat het vanaf de eerste seconde goed voelde. En dan ga je over dingen nadenken. Hoe ver is het rijden? Wat is het voor club? Wat willen ze? Hoe zijn de mensen? En die combinatie voelde goed. En ik heb iets als wanneer het goed voelt dan mag je daarvoor kiezen."

"Er waren ook andere opties ja. Ik weet niet hoe het kan, maar iedereen heeft opeens je telefoonnummer", vervolgt Dost. "Je wordt door iedereen benaderd. Ik weet niet naar welke landen ik allemaal heen kon. Armenië, Iran, Saoedi-Arabië, die richting. Voor de rest, weet ik veel wat het allemaal was. Duitsland, Nederland, België. Behoorlijk wat dus. Maar ik voelde direct dat ik eigenlijk het gevoel bij Nederland goed was."

Lees meer:
0 reacties