Didden: "Voor mij was het een 'no-brainer' toen FC Utrecht belde"

Na de zomerstop komt Matisse Didden FC Utrecht versterken. De verdediger, die nu nog onder contract staat bij Roda JC Kerkrade, heeft een contract getekend voor vier jaar in de Domstad. FC Utrecht TV sprak met de 22-jarige speler.

"Ik ben superblij om hier te zijn en trots dat ik voor deze ploeg mag spelen", begint Didden. "Voor mij was het een no-brainer toen Utrecht belde. Het is een hele grote club die op het hoogste niveau speelt in Nederland. Als Utrecht komt dan luister je dus ik was heel blij."

"Ik wil mezelf het beste kunnen ontwikkelen en het beste uit mezelf kunnen halen", gaat hij verder. "Ik denk dat Utrecht daar perfect voor is. Het trainingscomplex is op en top, als prof wil je daar zijn."

Ook gaat de verdediger in op zijn eigen spel. "Ik ben centrale verdediger, ik ben erg groot en snel. Ook ben ik kopsterk en heb graag de bal en wil voetballen. Dat zijn wel mijn sterke punten. Dit jaar staan er ook twee hele goede centrale verdedigers, dat wordt opboksen volgend jaar. Maar dat is mooi, ik sta zeker open voor concurrentie en dat haalt ook het beste uit mezelf."


Lees meer:
0 reacties