Dessers had het moeilijk: "Heb daar met diverse mensen over gesproken"

Cyriel Dessers namens Rangers FC
Cyriel Dessers namens Rangers FC Foto: © Pro Shots

Cyriel Dessers heeft last gehad van de druk die hij voelt bij zijn huidige werkgever Rangers FC. Dat vertelde de oud-spits van onder andere Feyenoord en FC Utrecht tegenover de Schotse media.

De spits raakt steeds meer in vorm bij de Schotten. In de laatste drie wedstrijden die hij heeft gespeeld, wist hij te scoren. Na de met 0-3 gewonnen wedstrijd bij Hibernian vertelt de spits dat hij vanaf het begin heeft gemerkt dat die druk er altijd is: “Dat heb ik vanaf het begin gemerkt. Ik heb daar ook met diverse mensen over gesproken, maar op een gegeven moment moet je de druk omarmen. Anders ga je eraan onderdoor. Dat heb ik de laatste periode gedaan.”

Tegenwoordig kijkt Dessers anders naar de druk van buitenaf: “Je moet de druk ook kunnen waarderen. Ik heb bij clubs gespeeld waar het de fans niet superveel uitmaakt of je gelijkspeelt of verliest, maar dat wil je niet. Je wil die druk, je wil mensen die betrokken zijn en alleen het beste voor de club willen.” Hij vindt dan ook dat hij de afgelopen maanden is gegroeid: “Vooral vanaf het moment dat de nieuwe trainer kwam. Je ziet het aan mijn statistieken, aan mijn prestaties, maar er komt nog meer. Ik hoop dat ik dat de komende weken en maanden kan laten zien," besluit hij.

Dessers vindt dat hij zelf ook grote stappen heeft gezet. "Ik denk dat ik de afgelopen maanden ben gegroeid, vooral vanaf het moment dat de nieuwe trainer kwam. Je ziet het aan mijn statistieken, aan mijn prestaties, maar er komt nog meer. Ik hoop dat ik dat de komende weken en maanden kan laten zien," besluit hij.

Lees meer:
0 reacties