Descotte laat goede indruk achter: "In ieder geval hoopgevend"

FC Utrecht staat er op sportief gebied momenteel dramatisch voor. Tijdens de interlandperiode wist de ploeg van trainer Ron Jans echter wel een oefenduel te winnen bij NEC: 1-2.

Paul Pessel zag een aantal positieve punten aan dat duel. "Ik heb eindelijk wat leuke combinaties gezien", zegt hij bij Pessel & Boonen van RTV Utrecht. "Er werd in ieder geval strijd geleverd. Ik vond het leuk om naar te kijken."

Anthony Descotte viel hem positief op. "Hij is redelijk veel geblesseerd geweest in het begin. Hij heeft nu de kans gekregen en ik moet zeggen dat hij toch veel betrokken was bij de aanvallen die er liepen. In het begin van de wedstrijd kregen we een hartstikke mooie steekbal van Zakaria Labyad, die verdienstelijk speelde. Dan zie je dat Descotte alleen op de keeper af gaat en hem echt goed inschiet."

"Hij krijgt daarna nog een tweede kans. Dat was in ieder geval hoopgevend. Twee weken geleden werden we daar helemaal weggespeeld met 3-0. Maar nu hadden wij uiteindelijk het heft in handen", besluit Pessel.

Lees meer:
0 reacties