Derksen werpt blik op FC Utrecht: "Een gevaarlijke combinatie"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft tegenover De Gelderlander zijn blik geworpen op een aantal mensen die bij FC Utrecht rondlopen of hebben rondgelopen.

Waar Derksen in ieder geval geen hoge pet van op heeft is NEC-directeur Wilco van Schaik, die ook algemeen directeur is geweest bij FC Utrecht: "Ineens dook hij op bij FC Utrecht en nu dus bij NEC. Dan denk ik: waar haalt die man al die wijsheid vandaan? Er zullen in Nijmegen toch wel een paar jongens rondlopen die dit ook kunnen, in plaats van een Utrechter met een te grote mond? Het is geen hogere wiskunde. Je moet alleen een beetje zakelijk inzicht hebben, het voetbalsfeertje aanvoelen."

Ook geeft het orakel uit Grolloo nog even zijn blik op de eigenaar van FC Utrecht, Frans van Seumeren. De analist geeft aan dat veel geld hebben en fan zijn van een voetbalclub een gevaarlijke combinatie is: "Hij heeft al 60 miljoen euro in FC Utrecht gestopt", aldus Derksen, die dan zijn vizier richt op de geldschieter van NEC. "Maar Marcel (Boekhoorn, red.) heeft het zijn vader beloofd, toen die op zijn sterfbed vroeg om NEC niet kapot te laten gaan. Dat heeft-ie goed in zijn oren geknoopt. Een tekort van 2 miljoen? Geen probleem. Marcel maakt het binnen een minuut over."

Lees meer:
0 reacties