Den Hartog verklapt: "Heb niet op Mark van der Maarel gestemd"

Teun den Hartog in De Galgenwaard
Teun den Hartog in De Galgenwaard Foto: © Screenshot FC Utrecht TV

12 mei aanstaande speelt FC Utrecht de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen staat natuurlijk in het teken van David Di Tomasso. Tijdens deze wedstrijd wordt zoals gebruikelijk ook weer de Di Tomasso Trofee uitgereikt.

"De stemmen gaan heel goed, daarin zie je ook dat Utrecht heel populair is", vertelt Teun den Hartog, voorzitter van de supportersvereniging, bij FC Utrecht TV. "Ik heb zelf ook wel een voorkeur, maar die ga ik niet geven. Ik wil die voor mezelf houden. Het is trouwens niet Mark van er Maarel. Daar zal wel heel veel op worden gestemd. Hij krijgt zijn afscheidswedstrijd die hij meer dan verdiend."

"Die uitreiking is een historisch iets geworden", gaat hij verder. "We moeten daar supertrots op zijn. Het is inmiddels negentien jaar geleden. Ook voor de club is het superspeciaal en er wordt massaal gestemd. Mensen blijven altijd wel zitten ervoor. De gebeurtenis met David is natuurlijk heel tragisch, dus zo'n traditie moet je als club in stand houden."

Lees meer:
0 reacties