Den Hartog merkt rust rondom FC Utrecht: "Dat is ook logisch"

Teun den Hartog is voorzitter van de Supportersvereniging FC Utrecht. In die rol zit hij aan tafel met de club, waarbij hij probeert de belangen van de supporters zo goed mogelijk te behartingen.

"Ik heb wel twee keer een thuis. Mijn eigen thuis natuurlijk, maar De Galgenwaard is wel mijn tweede thuis", erkent Den Hartog in een nieuwe uitzending van FC Utrecht TV. "Wat mijn rol als voorzitter van de Supportersvereniging FC Utrecht inhoudt? Als SV zitten we aan tafel met de club. We proberen zo goed mogelijk de belangen te behartigen van de supporters."

"Voor onze leden organiseren we veel dingen, rondom wedstrijden in het supportershome, fietstours, bingoavonden, dat soort dingen", zo vertelt Den Hartog. De voorzitter merkt dat de club is rustiger vaarwater zit: "Als er rust is in het veld, is het ook rustig voor de voorzitter van de SV, absoluut. Het scheelt een slok op een borrel."

"Dat is ook logisch. Als het niet goed gaat, dan gaan de supporters morren. Dat is soms ook best wel terecht. Als er heel veel geïnvesteerd wordt en de resultaten vallen tegen, en je zit er elke week... Dan voelt het niet zo warm. Dan zijn het wat roerigere tijden", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties