De Zeeuw duidelijk: "Waarom zouden zij naar FC Utrecht moeten?"

Hans de Zeeuw van FC Dordrecht
Hans de Zeeuw van FC Dordrecht Foto: © Pro Shots

Feyenoord en FC Dordrecht werken tegenwoordig intensief samen. Als satellietclub kreeg het dit jaar Ilias Sebaoui, Antef Tsoungui, Siloh 't Zand, Korede Osundina en Guus Baars. Voorzitter van FC Dordrecht Hans de Zeeuw gaat met RTV Rijnmond in op de samenwerking tussen de twee clubs.

De Zeeuw is content met de prestaties van zijn club, mede dankzij de goede samenwerking met Feyenoord. "Ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan", doelend op de vijfde plaats op de ranglijst. Toch wil De Zeeuw nog een stapje verder gaan en ziet kansen. "Bijvoorbeeld met onze jeugdacademie. Jongens die bij Feyenoord net afvallen of net niet goed genoeg zijn, waarom zouden zij naar bijvoorbeeld FC Utrecht of FC Twente moeten? Waarom niet naar ons? Omgekeerd gaan eerst twee jeugdspelers van FC Dordrecht stage lopen bij Feyenoord, terwijl zij ook naar een andere eredivisieclub kunnen."

FC Dordrecht is bijna klaar voor de Eredivisie, zo laat De Zeeuw weten. "Als we zouden promoveren, dan zou er iemand bij moeten op de afdeling ticketing. Ook moet er op commercieel gebied wat veranderen. Maar dat gaat sowieso gebeuren, of FC Dordrecht promoveert of niet", besluit de voorzitter.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand