De Bont: "Het voetbal moest beter worden: ik heb het niet gezien"

FC Utrecht
FC Utrecht Foto: © Orange Pictures

Stef de Bont was te gast bij FC Utrecht TV. Daar ging het over de play-offs en hij blikt alvast vooruit op zijn werkzaamheden als clubwatcher voor volgend seizoen.

FC Utrecht hoopt piekend de play-offs te bereiken. De Bont denkt dat dat niet zo makkelijk zal gaan. "Laten ze nou maar eens gewoon de play-offs halen."

"Zondag heb ik een tijdje met Rick Kruys staan praten. Die zag wel een bepaalde spirit terug. Dat hebben we zeker tegen Feyenoord gezien. Maar ook het voetbal moest beter worden, dat heb ik niet echt gezien, maar heeft natuurlijk ook weer met de tegenstander te maken", concludeert de clubwatcher van Utrecht.

"In de play-offs gaat het om vier wedstrijdjes en we gaan kijken of ze er dan staan", kijkt de journalist alvast vooruit. "Utrecht moet winnen vrijdag, maar NEC heeft natuurlijk ook nog kans op de play-offs bij een overwinning. Ik vond ze helemaal niet onverdienstelijk tegen Ajax."

De Bont blikt alvast vooruit naar een nieuw seizoen als clubwatcher van de Domstedelingen. "De ambitieuze plannen, een mogelijke aankoop van het stadion, Henk Fraser die binnenkomt als nieuwe trainer, veel wisselingen in selectie. Het wordt een drukke zomer, het is hier nooit saai."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 20 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
FC Utrecht -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
vr 2 sep. 2022, 20:00
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand