"Dan haalt het een jongen die nogal dwarsligt in de kleedkamer"

Mohamed Ihattaren bij PSV vlak voor zijn vertrek naar Juventus
Mohamed Ihattaren bij PSV vlak voor zijn vertrek naar Juventus Foto: © Pro Shots

Nadat het tijden stil was rondom Mohamed Ihattaren, lijkt de geboren Utrechter naar de plaatselijke FC te vertrekken. Grote vraag blijft natuurlijk welke Ihattaren bij FC Utrecht aankomt.

"FC Utrecht heeft heel veel dezelfde type middenvelders", meldt Stef de Bont op Voetbal International. "Sander van der Streek, Bart Ramselaar, Simon Gustafson. Ihattaren is in de basis een veel betere voetballer, met meer snelheid en diepgang. Alleen de voorwaarde is dat we de Ihattaren van zijn beginperiode van bij PSV te zien krijgen."

"Als het de Ihattaren is van zijn laatste periode van PSV, dan heeft FC Utrecht de kat in de zak natuurlijk", gaat De Bont verder. "Dan haalt het een jongen die nogal dwarsligt in de kleedkamer, met iedereen ruzie maakt en zijn niveau niet haalt. Dat is de grote vraag. In welke staat treft FC Utrecht zometeen Mo Ihattaren aan? FC Utrecht zal wel weten waar ze aan beginnen, neem ik aan."

"FC Utrecht is een doodnormale club, in zijn stad. Hij kent de club, de stad, het stadion en de supporters. Hij kan weer in de buurt van zijn familie gaan wonen. Jordy Zuidam komt zelf ook uit zijn wijk, die dus precies weet hoe die jongen in elkaar steekt. Hij kan zijn carrière hier een heel nieuw leven in blazen. Dit is in alle opzichten voor hem een ideale, misschien wel laatste, kans", aldus De Bont.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 16:45
Eredivisie
Sparta Rotterdam -
-
FC Utrecht -
za 5 feb. 2022, 16:30
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
vr 11 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
Heracles Almelo -
-
FC Utrecht -
zo 20 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Vitesse -
zo 27 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 AZ 19 13 35
6 FC Twente 19 8 35
7 FC Utrecht 19 7 29
8 SC Cambuur 19 -7 29
9 NEC 19 -2 26
Bekijk de hele stand