Can Bozdogan ziet pijnpunt bij FC Utrecht: "Dat moet eruit"

Can Bozdogan tegen Excelsior
Can Bozdogan tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

FC Utrecht speelde zondagavond met 2-2 gelijk in eigen huis tegen Excelsior. Can Bozdogan had een belangrijk aandeel in de wedstrijd. Hij wist als invaller de aansluitingstreffer te scoren.

"De ploeg had het goed gedaan tegen FC Twente, daarom had de trainer ervoor gekozen om het team te laten staan”, legt Bozdogan uit tegenover De Telegraaf. "Het is positief dat we nog teruggekomen zijn en een punt gepakt hebben, maar eigenlijk moet je dit soort duels winnen als je wil stijgen op de ranglijst."

"Het is belangrijk om met meer zelfvertrouwen te gaan voetballen", vervolgt Bozdogan. "Dat is ons maar in een deel van de wedstrijd gelukt. Je ziet dat het team te weinig durf heeft om te voetballen en dat veel spelers bang zijn om fouten te maken. Dat moet eruit, maar ik ben er vast van overtuigd, dat dat gaat lukken."

"We zitten nog altijd in een lastige situatie, maar de eindafrekening wordt pas na het seizoen opgemaakt en ik ben ervan overtuigd dat we omhoog gaan klimmen met FC Utrecht. Daarvoor heeft deze ploeg voldoende kwaliteit", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties