Brouwers: "FC Utrecht de mooiste club voor mij en mijn partner"

Luuk Brouwers
Luuk Brouwers Foto: © Pro Shots

Luuk Brouwers is de grote man bij Go Ahead Eagles dit seizoen. De 23-jarige middenvelder is topscorer van de ploeg uit Deventer en verdiende met zijn goede spel een vijf jarig contract bij FC Utrecht.

Aan Voetbal International vertelde Brouwers eerder al dat hij een passie had voor volksclubs. Na FC Den Bosch en Go Ahead past FC Utrecht mooi in dat rijtje. Ondanks dat er meer interesse was koos de Brabander voor de Domstad. "FC Utrecht was voor mij de mooiste club, ook voor mijn partner, hier wilden we naartoe. De stad is fijn en de club is een ambitieuze goede subtopper."

Ook voelt Brouwers veel vertrouwen vanuit de club. "Er spreekt veel vertrouwen uit het vijfjarige contract, het voelt als een mooie beloning voor mijn werk. Eerst top afsluiten bij Go Ahead, maar ik heb nu al zin in volgend seizoen", laat Brouwers weten.

De afscheidstour van Brouwers namens Go Ahead begint aanstaande zondag met een bloedstollende derby in en tegen Zwolle. "Ik heb er zoveel zin in, die thuiswedstrijd was al echt fantastisch. Iedereen in de stad en bij Go Ahead zat vol passie. Dat begon al dagen voor de derby en dat ging zo door tijdens de wedstrijd. Ik heb echt mensen zien huilen toen we scoorden en wonnen", glundert Brouwers.

"Het was heel intens, zo hoort een derby te zijn. Dit is voetbal. Vraag aan iedereen wat voetbal máákt en ze geven allemaal een beschrijving van de IJsselderby. Moet je je voorstellen dat je die speelt in een leeg stadion. Geen sfeer, belabberd niveau, niets aan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand