Branderhorst: "Trainer heeft iets uit te leggen aan mij of Barkas"

Matthijs Branderhorst
Matthijs Branderhorst Foto: © Pro Shots

Mattijs Branderhorst wil graag de eerste keeper van FC Utrecht worden. Dat vertelt de goalie in gesprek met het Algemeen Dagblad.

In gesprek met verslaggever Dennis van Bergen geeft Branderhorst aan dat hij de eerste keuze wil zijn in het doel van FC Utrecht. “Ik denk ook dat ik heb aangetoond dat Vasilis Barkas en ik weinig voor elkaar onderdoen. Barkas heeft het tot nu toe heel goed gedaan. Dan is het logisch dat hij altijd is blijven staan. Maar nu ik de kans krijg, is het aan mij om ervoor te zorgen dat de trainer straks voor mij blijft kiezen. Wat vaststaat: als Vasilis straks terugkeert in de selectie, heeft de trainer iets uit te leggen. Aan hem of aan mij.”

Trainer Ron Jans maakt er geen geheim van dat hij gecharmeerd is van Branderhorst, maar toch heeft hij laten weten dat hij nog niet bezig is met het kiezen voor een eerste doelman als Barkas weer fit is. De trainer hield in de winterse transferwindow dan ook tegen dat Branderhorst zou vertrekken. Nu Branderhorst een paar goede wedstrijden heeft gespeeld als vervanger van Barkas is hij ook niet bezig met een transfer nu hij kans maakt op een basisplek.

De goalie geeft aan dat ze heel goed met elkaar omgaan. “Ook al weten we van elkaar dat we allebei die ene plek willen hebben. “Ik ga er alles aan doen om de keuze van de trainer zo lastig mogelijk te maken. Heracles is nu het belangrijkste. Dan zien we straks wel weer verder”, besluit de doelman van de Domstedelingen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand