Branderhorst en team gaven 100%: "Die wil die was er echt wel"

Mattijs Branderhorst
Mattijs Branderhorst Foto: © Pro Shots

Mattijs Branderhorst verloor met FC Utrecht met 2-0 op bezoek bij Ajax. De Domstedelingen hadden de nederlaag aanvankelijk niet verwacht, maar moesten hem wel degelijk incasseren.

"We hadden denk ik allemaal meer verwacht van deze wedstrijd. Ik denk dat we in de laatste weken echt hebben laten zien dat we goed druk kunnen zetten en het de tegenstander moeilijk kunnen maken waardoor we meer op de helft van de tegenstander kunnen spelen", laat Branderhorst weten bij RTV Utrecht.

Hij geeft dan ook credits aan de Amsterdammers. "Ajax was gewoon best wel goed aan de bal. Ze waren heel geduldig en speelden een aantal keer onder onze druk uit. Dat is geen fijn gevoel als team. Organisatorisch stond het nog steeds goed en dan zie je ook dat je weinig grote kansen weggeeft."

Voor fans leek het alsof FC Utrecht een off-day had. "Vanaf de buitenkant lijkt het alsof we niet de volle wil hadden, maar die was er echt wel. We hadden ook echt het idee dat er iets te halen viel. Niet alleen het resultaat is teleurstellend, maar ook de manier waarop dat is gebeurd", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties