Bozdogan ziet stijgende lijn: "Maar er is nog genoeg te verbeteren"

Can Bozdogan heeft in gesprek met FC Utrecht TV verteld over zijn periode bij de club tot nu toe. Ook laat hij weten dat er nog wel dingen beter moeten.

De Duitser laat weten dat hij belangrijk is voor het team. Daarom vindt hij het belangrijk dat hij vertrouwen krijgt van de andere middenvelders: "Als er een moment voor mij is om diep te gaan, wil ik weten dat iemand achterin blijft voor de restverdediging."

Ook is Bozdogan te spreken over de werkwijze van Ron Jans. Hij vertelt dat de oefenmeester veel weet van kleine details ten opzichte van het veldspel. Ook vindt de middenvelder het fijn dat de trainer niet steeds naar je toe komt voor een praatje: "Maar als hij het gevoel heeft dat er iets besproken moet worden, komt hij naar je toe en dat is prettig."

Ondanks dat FC Utrecht met een reeks van negen ongeslagen wedstrijden de winterstop is ingegaan, ziet de voetballer nog genoeg mogelijkheden tot verbetering voor het tweede deel van de competitie: "Het is belangrijk om constanter te worden in de tweede helft van de competitie. We moeten ervoor zorgen dat we niet een goede wedstrijd spelen en daarna weer een mindere. Het gaat steeds beter de laatste tijd, maar er is nog genoeg te verbeteren. We moeten vertrouwen uitstralen," besluit hij.

Lees meer:
0 reacties